Flipr helps you hire the people that don't wanna get hired

Sh!t happens. Congratulations.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Behov uppstår snabbt. Nyckelmedarbetare slutar eller går på föräldraledighet. Oavsett vad skälet är till ditt interimsbehov så hjälper vi dig. Att ta in en interimskonsult för att tillfälligt ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team under en begränsad tid är en flexibel lösning, och en möjlighet. Vi på Flipr är specialister på att bygga starka team oavsett om behovet är på kort eller lång sikt.

Vad vi kan göra för dig

Chefer

Våra interimskonsulter är noga utvalda, har dokumenterad erfarenhet och specialistkompetens inom framför allt Management, Ekonomi och HR. De kan snabbt sätta sig in i er verksamhet när ni har ett tillfälligt behov och behöver någon som kan göra stor skillnad på kort tid och hjälpa er att förverkliga era mål.

Läs mer

Specialister

Flipr har ett starkt konsultnätverk med erfarna underkonsulter inom framför allt HR och Ekonomi. Om en nyckelperson oväntat lämnar sin roll, blir sjuk, ska vara tjänstledig eller föräldraledig uppstår behov av att finna en ersättare. Detsamma gäller om ni står inför ett tidsbegränsat kompetensbehov i ett projekt. Våra konsulter bidrar med kompetens och expertis när ni behöver det under en begränsad tid.

Läs mer

Affärsförståelse. Karriärförståelse.

Flipr drivs av konsultchefer med lång erfarenhet av rekrytering och att bygga starka team. Tack vare vår bakgrund kan vi snabbt förstå ditt behov och matcha det med rätt interimskonsult.

Precis som resten av Maquire Group tror vi inte på arbetssättet där konsulterna konkurrerar med varandra och förväntas ha egen resultatbonus som drivkraft. Helt enkelt för att det inte gynnar dig som kund. Teamet är allt.

Lediga jobb

Ekonomi

Interim CFO till Chalmers Ventures

Göteborg
HR

Interim Senior Rekryterare, Göteborg

Göteborg

Håll koll på nya lediga jobb med vårt utskick

logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@flipr.se

Följ oss

FacebookLinkedIn