En kvinnlig interim konsult

Database of applicants? Network of gamechangers.

Accellerera din karriär. Bli konsult via Flipr.

Som interimskonsult på Flipr får du tillgång till hela Maquire Groups omfattande nätverk av intressanta uppdragsgivare. Flipr tillhör samma familj som rekryteringsföretagen Jerrie och Maquire som genomför över 300 rekryteringar av chefer och specialister per år. Genom våra stora kontaktytor och långa relationer har vi möjlighet att fånga upp både långsiktiga och tillfälliga behov hos kunderna.

Underkonsult, giggare eller interimskonsult – benämningen är inte det viktigaste för oss utan det är du! Nu finns möjlighet för dig som har eget företag och arbetar som kvalificerad konsult att få vara en del av vårt nätverk. Vi välkomnar också dig som inte har eget bolag utan föredrar att vara tidsbegränsat anställd hos Flipr under uppdragstiden. Flipr samarbetar med små och stora kunder i en rad olika branscher och tillsammans matchar vi din kompetens mot intressanta möjligheter.

Vi samarbetar med underkonsulter som är intresserade av uppdrag inom framför allt Interim management, HR, Ekonomi och förändringsledning. Vi tillsätter både ledare och specialister.

Det är lika intressant för oss att komma i kontakt med dig som vill jobba som interimskonsult i resten av ditt yrkesliv som med dig som kanske vill göra detta en tid och sedan bli rekryterad till någon av våra kunder. I båda fallen är du på rätt ställe. Vi stöttar och vägleder dig i dina val och tillsammans gör vi allt för att hjälpa vår gemensamma kund med rätt kompetens.

Bli del av vårt nätverk, välkommen att registrera dig nedan!

Aktuella uppdrag

Interim Enhetschef för Förvaltarenheten, start augusti

Göteborg

Interim Verksamhetsutvecklare/processledare, start september

Göteborg

Spontanansökan till Flipr's konsultnätverk

logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Följ oss

LinkedIn