Specialist

Interim - Behöver du hyra in en på interimskonsult specialist- eller mellanchefsnivå?

Att ta in en interimskonsult för att tillfälligt ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team under en begränsad tid är en flexibel lösning om man inte har möjlighet att rekrytera. Vi på Flipr är specialister på att bygga starka team oavsett om behovet är på kort eller lång sikt.

Database of applicants?

Network of gamechangers.

Hyr en konsult

Våra interimskonsulter är noga utvalda, har dokumenterad erfarenhet och specialistkompetens inom framförallt Ekonomi och HR. De kan snabbt sätta sig in i er verksamhet när ni har ett tillfälligt behov och behöver någon som kan göra stor skillnad på kort tid och hjälpa er att förverkliga era mål.

Nätverk av noga utvalda underkonsulter

Tack vare ett nära samarbete med Jerrie, Västsveriges ledande rekryteringsföretag av specialister, har vi ett stort och brett nätverk av underkonsulter inom ekonomi och HR och kan matcha den perfekta kompetensen för ert tillfälliga behov. Våra erfarna konsultchefer har ett genuint intresse för att sätta sig in i våra kunders olika verksamheter, utmaningar och kultur och kan därför matcha rätt konsult till varje uppdrag. Till vår hjälp har vi välbeprövade verktyg och processer. Klicka här för att läsa om några av våra interimskonsulter!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Klicka på ”kontakta oss” och beskriv kort ditt behov så blir du snabbt kontaktad av en av våra konsultchefer för ett förutsättningslöst samtal.

logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@flipr.se

Följ oss

FacebookLinkedIn