Chef

INTERIM - VI HJÄLPER ER ATT BYGGA STARKA TEAM

Att ta in en interimskonsult för att tillfälligt ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team under en begränsad tid är en flexibel lösning om man inte har möjlighet att rekrytera. Vi på Flipr är specialister på att bygga starka team oavsett om behovet är på kort eller lång sikt.

Your CFO resigned with immediate effect and just left the building with their things in a plastic bag?

Congratulations.

Hyr en konsult

Våra interimskonsulter är noga utvalda, har dokumenterad erfarenhet och specialistkompetens inom framförallt Management, Ekonomi och HR. De kan snabbt sätta sig in i er verksamhet när ni har ett tillfälligt behov och behöver någon som kan göra stor skillnad på kort tid och hjälpa er att förverkliga era mål.

Nätverk av noga utvalda underkonsulter

Tack vare ett nära samarbete med Maquire, Västsveriges ledande chefsrekryteringsföretag, har vi ett stort och brett nätverk av underkonsulter inom framförallt Management, Ekonomi och HR och kan matcha den perfekta kompetensen för ert tillfälliga behov. Vårt nätverk ger oss möjlighet att snabbt ha potentiella kandidater i åtanke vid ett uppdrag. Vi gör aldrig avkall på det hantverk som det faktiskt är att identifiera rätt person och noga bedöma individens förutsättningar att nå framgång i sitt nya uppdrag. Till vår hjälp har vi välbeprövade verktyg och processer. Klicka här för att läsa om några av våra interimskonsulter!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Klicka på ”kontakta oss” och beskriv kort ditt behov så blir du snabbt kontaktad av en av våra konsultchefer för ett förutsättningslöst samtal.

logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@flipr.se

Följ oss

FacebookLinkedIn