interim konsult

Hire the best in class? Try the ones who quit it.

Precis som Maquire och Jerrie startades Flipr av en övertygelse. Vi kan göra livet bättre för alla som valt att jobba som interimskonsulter. Så har vi tänkt sedan dag ett, och det gör vi fortfarande.

För kunderna i nätverket Maquire Group innebär kombinationen av rekrytering och interim flera fördelar. Förutom en beprövad process skapar kombinationen en ökad flexibilitet, snabbhet, kontroll och avlastning. Men framförallt innebär det en möjlighet till kompetens som annars inte är tillgänglig för arbetsgivare.

För konsulterna innebär Fliprs fokusering på interim att vi kan stå på deras sida i gig-ekonomin. Vi vill helt enkelt att göra det lättare för människor att själva forma sitt yrkesliv. Digitala urvalsmetoder och tester kan vi, det hjälper oss att hitta och utvärdera talanger och kompetenser. Men vi vet också att den sista pusselbiten är det mänskliga mötet. Det är precis det vi värnar om genom att bedöma och utveckla kompetens på bästa sätt. Vi är människor som jobbar med människor.

logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@flipr.se

Följ oss

FacebookLinkedIn