interim konsult

Hire the best in class? Try the ones who quit it.

Precis som Maquire och Jerrie startades Flipr av en övertygelse. Vi kan göra livet bättre för alla som valt att jobba som interimskonsulter. Flipr drivs av konsultchefer med lång erfarenhet av rekrytering, bemanning, interimlösningar och att bygga starka team. Tack vare vår bakgrund kan vi snabbt förstå kundens behov och matcha det med rätt interimskonsult.

För kunderna i nätverket Maquire Group innebär kombinationen av rekrytering och interim flera fördelar. Förutom en beprövad process skapar kombinationen en ökad flexibilitet, snabbhet, kontroll och avlastning. Men framförallt innebär det en möjlighet till kompetens som annars inte är tillgänglig för arbetsgivare.

För konsulterna innebär Fliprs fokusering på interim att vi kan stå på deras sida i gig-ekonomin. Vi vill helt enkelt göra det lättare för människor att själva forma sitt yrkesliv. Vi är människor som jobbar med människor.

Flipr är en del av Maquire Group

Bild på logotyp med rekryteringsföretaget Maquire

Rekrytering på executivenivå

På Maquire hjälper vi våra kunder att forma framgångsrika ledningsteam. Det gör vi genom att erbjuda executive search, rekrytering och interimslösningar.

Maquire →

Logotyp av rekryteringsföretaget Jerrie

Rekrytering av specialister

Jerrie är specialister på att rekrytera specialister. Med stor erfarenhet, aktiv närvaro och tydliga rekryteringsprocesser bygger vi starka och framgångsrika team inom Ekonomi, Försäljning, Marknad & Kommunikation, HR, Inköp & Logistik och IT & Teknik.

Jerrie →

Logotyp av Tidwell

Utveckling av individ, ledare och ledningsgrupper som ger resultat

Tidwell brinner för att utveckla sunda organisationer genom att träna chefer att bli bättre ledare och grupper att fungera bättre tillsammans. Tillsammans skapar vi en värdedriven kultur med inspirerande syften.

Tidwell →

Affärsförståelse. Karriärförståelse.

Flipr drivs av konsultchefer med lång erfarenhet av rekrytering, bemanning, interimslösningar och att bygga starka team.

Precis som resten av Maquire Group tror vi på samarbete och på så sätt får du tillgång till hela bolagets samlade erfarenhet och starka nätverk.

Interimkonsult som pratar i telefonJerry Maguire filmEn man på en cykel som har på sig hörlurarManlig interimskonsult
logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Följ oss

LinkedIn