Business Manager

Sofia Hallberg

Business Manager

Erfarenhet

Sofia är utbildad Civilekonom på Jönköping International Business School och började sin karriär som revisor på Sektion Stora Företag på en av revisionsbyråerna inom The big four. Därefter har hon haft rollen som både Redovisningsekonom och Business Controller inom ett större internationellt bolag.

För drygt 11 år sedan tog hon steget från att arbeta med ekonomi till att rekrytera ekonomer. Sofia har sedan dess haft roller som både Konsultchef, Rekryteringskonsult och senast som Business Unit Manager på Randstad Finance för regionerna Göteborg och Malmö med personalansvar för en grupp Rekryteringskonsulter.

Sofias främsta fokus har varit att hjälpa kunder med konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomiområdet. Hon kan med sin erfarenhet som ekonomikonsult snabbt sätta sig in i och förstå kundens behov och kandidatens/konsultens önskemål på ett bra sätt.

Som Business Manager på Flipr arbetar Sofia med interimkonsulter på chef- och specialistnivå. Hon arbetar nära uppdragsgivare i kravprofilsanalyser med syfte att erbjuda rätt kompetens i rätt tid och har en nära och tät dialog med interimkonsulter för att hjälpa dem få nya intressanta uppdrag.

 

Utbildning

Civilekonom med inriktning Redovisning & Revision, Jönköping International Business School (JIBS).

logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Följ oss

LinkedIn