Senior Partner

Pierre Sander

Senior Partner

Pierre har arbetat med rekrytering på alla nivåer och till de flesta branscher. Sedan 2012 ansvarar Pierre för Jerrie med målet att bygga Sveriges bästa rekryteringsföretag inom rekrytering av specialister.

Erfarenhet

Pierre arbetar idag som VD och rekryteringskonsult på Jerrie, ett bolag som han var med och startade 2012. Hans passion för rekrytering startade 2005 av en ren slump då han fick tipset om att han skulle passa perfekt för rekrytering och då specifikt rekrytering av ekonomer. Bakgrunden till detta var ett stort intresse för människor i kombination med flera års erfarenhet från revisions- och managementföretag. Rådet visade sig rätt och efter ca 400 genomförda rekryteringar brinner Pierre fortfarande för att knyta samman intressanta bolag med duktiga människor. Genom åren har Pierre skapat ett brett nätverk av kunder och kandidater och brinner för att skapa framgångsrika samarbeten.

Som person är Pierre positiv och utåtriktad och är bra på att skapa, behålla och utveckla relationer. Pierre tar ansvar och är resultatinriktad. Han ställer höga krav på sig själv och tycker om utmaningar. Pierre är initiativrik, drivande och har lätt för att samarbeta.

Pierre är en obotlig optimist som alltid ser möjligheter där andra kan se problem. Han har ett stort kundfokus i allt han gör och är en relationsbyggare ut i fingerspetsarna.

Martin Dahlberg

Rekryteringskonsult Jerrie

Vad som ger energi på jobbet

Glädjen att få gå till jobbet varje dag och bidra till bygget av branschens bästa rekryteringsföretag för kunder, kandidater och kollegor.

Pierres tips till företag som ska rekrytera

Investera alltid tid i uppstarten och kravprofilen för varje rekrytering. Sätt en tidplan och arbeta efter den. Om du ska ta hjälp av ett rekryteringsföretag säkerställ att du anlitar ett företag som arbetar modernt och har resurser för genomförandet. Säkerställ också att rekryteringskonsulten kan sitt ämnesområde och har gedigen erfarenhet från hantverket rekrytering.

logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Följ oss

LinkedIn