interimkonsult

Scale your business and career with Flipr

Jerrie Maquire for hire

Förstärk med ny kompetens. Anlita Flipr.

I en växande gig-ekonomi är det svårt att attrahera den bästa kompetensen. Talang rör på sig. Begåvning slutar. Flipr ger dig tillgång till de smartaste människorna i din bransch via interimslösningar. I vårt nätverk hittar du de som lämnat en anställning bakom sig och brutit sig loss till förmån för frihet, flexibilitet och fokus på specifika problem. Vissa kallar det interim, bemanning eller uthyrning av konsulter, vi kallar dem quitters, och till er vill vi bara säga: Bra jobbat, och välkommen till Flipr, Jerrie Maquire for hire.

Våra fokusområden inom interim

Ledande befattningar

Interima chefer med stor erfarenhet av ledarskap, utveckling och förändringsarbete inom olika branscher.

Ekonomi & Finans

Stort nätverk av ekonomikonsulter på både chef- och specialistnivå.

Human Resource (HR)

Erfarna HR-konsulter som snabbt kan sätta sig in i verksamhet.

Supply Chain & Produktion

Brett nätverk av chefer och specialister inom supply chain, inköp och produktion.

Fördelar med att hyra en interimskonsult.

Är ni i behov av resurser eller kompetens som kan ta er verksamhet till nästa steg? Flipr’s interimslösning gör det möjligt för er att utveckla och förstärka företaget under en begränsad tid. Våra underkonsulter kan ge er stöd och bidra med sin expertis för att hjälpa er organisation att uppnå sina mål.

Våra konsulter har lång erfarenhet inom sitt yrkesområde, ofta från flera olika branscher, och som interimskonsult är de vana vid att snabbt ta sig an nya utmaningar. De kan på kort tid sätta sig in i er verksamhet och snabbt börja leverera värde.

Att ta in en interimskonsult är ett effektivt sätt att lösa kortsiktiga problem med specialiserad kompetens. Att hyra en konsult kan också ge er nya perspektiv vilket kan bidra till innovativa lösningar och nya strategier. Konsulter möjliggör en flexibilitet när det gäller uppdragstid vilket är en stor fördel för organisationer som befinner sig i förändring och utveckling.

Scaled by Flipr

1/4

1/2

Flipr är en del av Maquire Group

Bild på logotyp med rekryteringsföretaget Maquire

Rekrytering på executivenivå

På Maquire hjälper vi våra kunder att forma framgångsrika ledningsteam. Det gör vi genom att erbjuda executive search och rekrytering.

Maquire →

 

Logotyp av rekryteringsföretaget Jerrie

Rekrytering av specialister

Jerrie är specialister på att rekrytera specialister. Med stor erfarenhet, aktiv närvaro och tydliga rekryteringsprocesser bygger vi starka och framgångsrika team inom Ekonomi, Försäljning, Marknad & Kommunikation, HR, Inköp & Logistik och IT & Teknik.

Jerrie →

Logotyp av Tidwell

Utveckling av individ, ledare och ledningsgrupper

Tidwell brinner för att utveckla sunda organisationer genom att träna chefer att bli bättre ledare och grupper att fungera bättre tillsammans. Tillsammans skapar vi en värdedriven kultur med inspirerande syften.

Tidwell →

Håll kontakten
Följ vårt nyhetsbrev

logo

Flipr Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Flipr Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@flipr.se

Följ oss

LinkedIn