Välkommen till Flipr – Sofia Hallberg

  Nu har du varit här i snart tre månader, vad är ditt första intryck?

  Det känns jättebra att vara här, det är en härlig och välkomnande stämning på Maquire Group. Här finns ett stort förtroende för varandra, alla är engagerade och hjälps åt – något som jag värdesätter högt. Efter att ha lärt känna mina nya kollegor och fått större inblick i arbetssätt och processer, så förstår jag varför Maquire Group har så gott rykte och så nöjda kunder och kandidater. Alla är otroligt engagerade, professionella och arbetar tillsammans som ett team – vilket jag tror är framgångsfaktorn!

  Vad gjorde du innan du började på Flipr?

  Jag kommer senast från ett stort globalt HR-bolag där jag hade rollen som Rekryteringschef för chef- och specialistrekryteringar inom området ekonomi. Jag arbetade både strategiskt med ledningsgruppsarbete och operativt som rekryteringskonsult, samt hade personalansvar för ett team på fyra rekryteringskonsulter. Innan dess har jag arbetat med interimsaffären, också då inom området ekonomi, vilket var ett naturligt steg då jag själv är Civilekonom med erfarenhet inom revision, redovisning och controlling. För snart 12 år sedan tog jag steget från att arbeta som Business Controller till att rekrytera ekonomer och bytte mitt dagliga arbete med fokus på budget, prognoser och kalkyler till att i stället arbeta med människor. Min erfarenhet av att ha arbetat som ekonom gör att jag kan förstå både kundens och konsultens behov och önskemål på ett bra sätt.

  Det bästa med att jobba med interimtjänster på Flipr är att vi underlättar för människor, som har valt att arbeta som interimskonsult – en roll som idag ses som ett eget yrke och karriärväg – att själva forma sitt yrkesliv.

  logo

  Flipr Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@flipr.se

  Flipr Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@flipr.se

  Följ oss

  LinkedIn