Varför är så många intresserade av att gigga?

  Varför är så många intresserade av att gigga Birgitta Ödman?

  Många som väljer att ta steget att bli interimskonsulter har lång erfarenhet inom sitt yrkesområde men känner ofta att deras professionella utveckling har stagnerat. Att börja gigga är ett sätt att få nya utmaningar och accelerera sin karriär. Man får på kort tid testa flera nya branscher och kommer ofta in i intressanta skeden hos företag. Kraven på att snabbt komma på plats och börja leverera värde är intressanta och utmanande. En annan del som lockar är möjligheten att styra sin tid – man kan planera för pauser mellan uppdrag, ta deltidsuppdrag eller varför inte en längre sommarsemester. Den friheten är en viktig del när man väljer att starta eget.

  Nämn några fördelar med att vara interimskonsult hos Flipr?

  Du får ta del av hela Maquire Groups nätverk med intressanta kunder och möjliga uppdrag. Sen ordnar vi också nätverksträffar och föreläsningar där man får inspiration och kan hänga med andra grymma konsulter. Skulle du mot förmodan tröttna på livet som giggare har vi de bästa rekryteringskonsulterna på Jerrie och Maquire som kan hjälpa dig till en anställning hos någon av våra kunder.

  Kan man bli konsult hos Flipr även om man inte har eget bolag?

  Du är välkommen även om du inte har eget bolag, du får då en anställning hos Flipr under uppdragstiden. Om du är nyfiken kan du gå in på ”bli underkonsult” på Fliprs hemsida eller hör av dig direkt till mig eller min kollega Caroline Woxberg.
   
  Sedan drygt ett år tillbaka erbjuder Maquire Group interimskonsulter genom Flipr där Birgitta Ödman är VD. 

  logo

  Flipr Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@flipr.se

  Flipr Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@flipr.se

  Följ oss

  LinkedIn