Flipr växer – Välkommen Caroline Woxberg!

  Nu har du varit på Flipr i snart 3 veckor, vad är ditt intryck av Maquire Group?

  Det känns fantastiskt bra att vara här och mitt intryck redan första dagen var att det är en varm och hjärtlig stämning och att alla nya kollegor är öppna och välkomnande. Jag kände till Maquire Group sedan tidigare och det goda ryktet på marknaden. Efter att ha träffat mina nya kollegor, och även fått inblick i arbetssätt och processer, förstår jag varför Maquire Group har så nöjda kunder och kandidater. Alla här är otroligt engagerade, erfarna och professionella och arbetar som ett team och hjälper varandra. En riktig framgångsfaktor!

  Vad gjorde du innan du blev en Flipr?

  Jag är utbildad civilekonom på Handelshögskolan här i Göteborg och arbetade därefter under 18 år i olika roller inom ekonomiområdet. Jag har bland annat varit ekonomiansvarig i ett mindre bolag och arbetat som Business Controller inom stora internationella bolag. För 12 år sedan tog jag steget från ”ekonomi till ekonomer” och bytte mitt dagliga arbete med siffor till att i stället arbeta med människor. Det var helt rätt steg för mig. Jag har sedan dess arbetat inom rekryteringsbranschen där mitt fokus främst har varit att hjälpa kunder med konsultlösningar inom ekonomiområdet. Min erfarenhet av att själv ha arbetat som ekonom gör att jag kan förstå både kundens och konsultens behov och önskemål på ett bra sätt.

  Vad är det bästa med att jobba med interimtjänster?

  Det finns många anledningar till att en organisation har behov av en interimskonsult. Det kan ibland bero på att man snabbt behöver ha någon på plats eller att man har behov av en viss kompetens under en begränsad tid. Det finns samtidigt många erfarna och duktiga personer som valt att bli interimskonsulter och som är vana att snabbt sätta sig in i både nya organisationer och nya arbetsuppgifter. Det bästa med att jobba med interimtjänster är att få vara med och matcha rätt konsult till rätt uppdrag och därmed bidra till att både lösa kundens behov och att hjälpa interimskonsulter att fortsatt kunna vara ”sina egna” och forma sitt yrkesliv.

  logo

  Flipr Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@flipr.se

  Flipr Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@flipr.se

  Följ oss

  LinkedIn