Broviken Gruppen blir ny huvudägare i Maquire Group

    Broviken Gruppen blir ny huvudägare i Maquire Group (som äger Flipr), västra Sveriges ledande aktör inom kompetensförsörjning med fokus på chefer och specialister. Investeringen görs tillsammans med grundare och nyckelpersoner.

    Broviken investerar i kvalificerade tjänsteföretag drivna av starka entreprenörer och ledningsgrupper. Brovikens partners har själva mångårig erfarenhet från att utveckla tjänsteföretag i roller som ledare, ägare och styrelsemedlemmar. Broviken är en långsiktig, aktiv ägare och investerar utan bortre tidshorisont. Brovikens mission är att tillsammans med grundare och ledningar bidra till och verka för att redan fina företag kan bli ännu bättre och nå sin fulla potential.

    Maquire är ett välrenommerat bolag med mycket kompetenta och erfarna medarbetare. Vi är imponerade av den starka marknadsposition och starka varumärken som Maquire Group lyckats bygga upp inom kompetensförsörjning. Vi ser stor potential i att vidareutveckla verksamheten tillsammans med ledning och medarbetare.

    Marika Skärvik

    Senior verksamhetsrådgivare, Broviken Gruppen

    Maquire grundades 2007 i Göteborg med ambitionen att samla de bästa rekryteringskonsulterna under ett och samma tak. Verksamheten har sedan dess vidareutvecklats till en nischad kompetensförsörjningskoncern med fokus på chefer och specialister. Genom varumärkena Maquire, Jerrie, Tidwell och Flipr hjälper koncernen företag och organisationer i hela Sverige med rekrytering, interim management och ledarskapsutveckling.

    Det är nu det börjar! Vi ser fantastiska möjligheter att tillsammans med Broviken fortsätta utveckla Maquire Groups erbjudande och skapa ännu större affärsnytta för våra kunder och ytterligare förstärka vårt arbetsgivarvarumärke. Vi får en huvudägare som är specialister på kunskapsföretag vilket passar oss perfekt. Det är med stolthet vi nu kommer in i Brovikenfamiljen.

    Karin Wallin

    Grundare & VD Maquire Group AB

    För mer information, vänligen kontakta:

    Karin Wallin, VD Maquire Group, Karin.wallin@maquire.se, +46 76 340 14 60

    Marika Skärvik, Broviken, marika.skarvik@broviken.se, +46 70 883 83 83

    logo

    Flipr Göteborg

    Mässans gata 18 (vån 8)
    412 51 Göteborg

    +46 10 330 08 44
    kontakt@flipr.se

    Flipr Stockholm

    Klarabergsviadukten 70
    107 24 Stockholm

    +46 10 330 08 44
    kontakt@flipr.se

    Följ oss

    LinkedIn